Alfakuntoutus

YKSIKKÖMME

Alfakuntoutuksella on Tampereella kaksi tukiasumisen yksikköä, joista toinen sijaitsee Hervannassa Väkipyöränkadulla ja toinen Pispalassa, Pispalan valtatiellä. Molemmat yksiköt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kummassakin yksikössä on samat toimintatavat ja säännöt, mutta myös omannäköistä toimintaa. Molemmat yksikkömme ovat turvallisia sekä rauhallisia asua, ja kaikessa toiminnassamme pyrimme kunnioittamaan asukkaidemme yksityisyyttä. 

HERVANNAN YKSIKKÖ

Hervannassa asukkaan käytössä on yhteinen oleskelutila, pesutupa ja saunatilat. Pihamaalta löytyy grillikatos ja tilaa oleskeluun sekä liikuntaan. Yksikössä on myös opetuskeittiö, jossa järjestetään muun muassa ruokaryhmätoimintaa.

Ohjaajat ovat paikalla maanantaista perjantaihin klo 8–18 ja lauantaisin ja arkipyhinä klo 9–16. 

Hervannan yksikköön hakeudutaan asumaan vain Pirkanmaan hyvinvointialueelta.

Asunnot

Hervannan yksikkö on rakennettu vuonna 2011. Yksikössä on yhteensä 30 kappaletta identtistä rivitaloyksiötä, joissa asutaan omalla vuokrasopimuksella. Kaikki huoneistot ovat noin 25,5 neliön kokoisia ja jokaisessa on oma pieni terassi sekä tilava, esteetön WC- ja suihkutila. Asunnoista löytyvät asukasta varten peruskalusteet, kuten pöytä, tuolit ja sänky. 

Tutustu Hervannan yksikön asuntoihin tarkemmin alta!

Hervannan yhteystiedot

Olethan meihin yhteyksissä  matalalla kynnyksellä, mikäli sinulla herää kysymyksiä yksikköömme tai toimintaamme liittyen. 

Ohjaajat
puh. 040 7147 901
hervanta.tukiasuminen@alfakuntoutus.fi

Vastaava ohjaaja:
puh. 040 7147 900
hervanta.vastaava@alfakuntoutus.fi

Osoite
Väkipyöränkatu 11
33720 Tampere

PISPALAN YKSIKKÖ

Vanhan paloaseman tiloissa sijaitseva Pispalan tukiasumisenyksikkö on remontoitu vuonna 2017. Tilat ovat kokeneet suuren muodonmuutoksen, mutta henkivät yhä paloaseman historiallista tunnelmaa. Yksikössä on 34 viihtyisää ja yksilöllistä hyvin varustettua kerrostaloyksiötä. Pispalassa asukkaan käytössä on erilaisia ryhmätiloja, pesutupa, sauna sekä keittiö. Asukkaalle on tarjolla monipuolista päivä- ja ryhmätoimintaa.

Ohjaajat ovat paikalla maanantaista perjantaihin klo 8–18 ja lauantaisin sekä arkipyhinä klo 9–16.

Pispalan yksikkö on ARA-rahoitteinen. Yksikköön otetaan asukkaita myös Pirkanmaan hyvinvointialueen ulkopuolelta.

Asunnot

Kaikki Pispalan yksikön asunnot on remontoitu vuonna 2017. Siistien yksilöllisten asuntojen koot vaihtelevat 20–37,3 neliön välillä, ja jokaisesta löytyy tilava sekä esteetön WC- ja suihkutila. Asunnoissa on asukasta varten peruskalusteet, kuten pöytä, lipasto, tuoli ja sänky.

Tutustu tarkemmin yksikön asuntoihin alta!

Pispalan yhteystiedot

Olethan meihin yhteyksissä  matalalla kynnyksellä, mikäli sinulla herää kysymyksiä yksikköömme tai toimintaamme liittyen. 

Ohjaajat
puh. 040 7147 647
pispala.tukiasuminen@alfakuntoutus.fi

Vastaava ohjaaja:
puh. 040 7147 646
pispala.vastaava@alfakuntoutus.fi

Osoite
Pispalan valtatie 58
33270 Tampere